Toyota IQ

Despre modelul Toyota IQ putem spune ca este unul de clasa supermini, avand doar 2,985 mm in comparatie cu al doilea cel mai mic model din gama Toyota si anume Aygo. Totusi, IQ este ceva mai mare decat Smart Fortwo, mai exact cu aproximativ jumatate de metru.
Modelul este unul destinat calatoriilor urbane datorita dimensiunilor si a consumului redus. Versiunile de motorizare sunt de 1.0 litri de 67 CP sau 1.33 litri de 101 CP.
Toyota IQ a propus si o versiune electrica de 47 kw si 163 Nm ce poate fi incarcata de la zero in maxim 3 ore.
Spre deosebire de Smart Fortwo, Toyota IQ are patru locuri, insa concret in masina incap 3 adulti si eventual un copil.
Designul exterior al masinii este unul modernist astfel incat sa poata tine pasul cu ceilalti concurenti, dar la interior este unul mai simplist, bazandu-se mai mult pe necesitati de spatiu.
Cu trei adulti in masina, portbagajul permite depozitarea unei genti de laptop, deci nu va asteptati sa puteti calatori la munte cu multe bagaje.
IQ se bucura si de dotari de top din randul generatiei moderne si anume: sistem ESP, noua airbaguri, aer conditionat automat, incalzire in scaune, cheie inteligenta, senzor de lumina sau sistem Smart Entry and Start. De aici vine si pretul mai piperat al acesteia.
Pentru o masina atat de cocheta, Albert Premium va propune sa ii adaugati un plus de personalitate si de culoare pentru a-l scoate din tipare. Mai exact, un set de huse auto realizate pe comanda exact pe tiparul original al scaunelor, astfel incat rezultatul final va fi unul uimitor de retapitare. Va puteti alege modelul dorit dintr-o gama larga de materiale si culori, de la clasic la exclusivist.
Acceseaza configuratorul online si bucurate de un interior al masinii tale mai deosebit:
https://www.husa-auto.ro/configurator/