Mercedes Atego

Noul Mercedes Atego este clasat ca punct de referinta pentru camioanele de distributie pe distante scurte si sarcini usoare, mai ales datorita noilor motoare si tehnologii moderne pe care le foloseste.

Atego este echipat cu un motor Medium Duty Energy Generation ce utilizeaza sisteme SCR respectand standardele Euro VI. Acest sistem presupune defapt refolosirea combustibilului nears. Variantele de motorizarare sunt: BlueTec 6 cu patru cilindri si OM 936 cu sase cilindri. La toate acestea se adauga si tehnologia FleetBoard EcoSupport ce sopreste mai mult eficienta.

Printre dotarile de care se bucura noul Atego, putem enumera sistemul ESP (Stability Control Assist), volanul multifunctional, dispozitiv de incetinire magnetic, afisaj color TFT sau transmisie automata Mercedes Power Shift 3 ce poate fi actionata prin maneta de pe coloana de directie.

Bara de protectie, panourile colturilor si acoperisul contribuie la un coeficient aerodinamic scazut, ceea ce duce la scaderea consumului de carburant.

Mercedes Atego este disponibil in doua variante de cabine, si anume : Cabina S si L.

Directorul Mercedes Benz Trucks, Stefan Beuchner declara: “Atego este liderul pe segmentul de distributie de sarcina usoara si medie. Este de neinvins atunci cand vine vorba de costul total de intretinere. De aceea obiectivul nostru de dezvoltare pentru noul Atego a fost simplu: am dorit sa imbunatatim si mai mult cel mai bun camion de distributie.” Au reusit foarte bine acest lucru datorita tehnologiilor folosite si a motoarelor eficiente.

Camionul Atego cuprinde per total 42 de design-uri de baza astfel incat iti poti alege exact cxeea ce ai nevoie.

Pentru acest gen de masina, folosita intens, o alegere foarte buna in ceea ce priveste interiorul ar fi un set de huse auto realizate pe comanda. Albert Premium realizeaza huse exact pe modelul original al scaunelor, astfel incat aspectul final sa fie unul deosebit. Aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de materiale si culori cum ar fi material textil, Leather Look si Alcantara, accesand configuratorul online:

https://husa-auto.ro/configurator/