Huse auto Audi Q5 2018

Audi Q5 este de ceva timp cel mai bine vandut model din gama sa si isi doreste sa isi mentina aceasta pozitie in continuare, ridicand prin ultima generatie standardele calitatii si a performantelor.

Ultima generatie Q5 se deosebeste simtitor de predecesorii sai prin modificarile aduse la design-ul exterior. In era moderna, modelele se deosebesc prea putin de la o generatie la alta, insa nu este si cazul lui Q5. Noile blocuri optice alungite completate de lumini LED, linia ce uneste blocurile din fata cu cele din spate sau grila hexagonala bine conturata sunt doar cateva din elementele ce ofera noului Q5 un design demn de era moderna.

Audi Q5 sta foarte bine si la capitolul dimensiuni, astfel ca a crescut din mai toate punctele de vedere. Modelul masoara acum 4.66 metri in lungime, 1.89 metri latime, 1.66 metri inaltime si un ampatament de 2.82 metri. Q5 este si mai usor cu 90 kg fata de vechiul model, mai ales ca este conceput pe platforma Volkswagen MQB.

Disponibil in trei variante de echipare : Basic, Sport si Design, noul Q5 propune un motor pe benzina de 2.o TFSI de 252 CP si doua diesel de 2.0 TDI de 163 CP sau 2.0 TDI de 190 CP. Pe langa acestea se adauga si propulsorul de 3.0 TDI de 286 CP. Varianta de motorizare poate fi configurata si impreuna cu sistemul de tractiune integrala quattro.

Pentru confortul si siguranta ta, Audi Q5 este dotat cu sisteme de ultima generatie si tehnologie avansata. Vorbim aici de cruise cotrol, deschidere electrica a oprtbagajului, inchidere fara cheie, senzori de parcare, oglinzi laterale cu semnalizare LED, suspensie pneumatica, Audi Virtual Cockpit sau Audi Side Assist.

Daca va doriti sa protejati interiorul masinii inca de la achizitia ei sau doriti chiar sa ii schimbati aspectul interior, va recomandam sa optati pentru un set de huse auto realizate pe comanda exact pe modelul original al scaunelor. Husele respecta intocmai dimensiunile originale ale scaunelor, formele, design-ul sau dotarile, astfel incat aspectul lor final va fi unul de retapitare. Va puteti alege de la materiale clasice pana la cele mai exclusiviste.

Pentru a va personaliza husa exact asa cum va doriti, accesati configuratorul online.

[Best_Wordpress_Gallery id=”3835″ gal_title=”Audi Q5 2″]