Huse auto pentru Peugeot 5008

Noul Peugeot 5008 si-a schimbat radical optica, transformandu-se dintr-un monovolum intr-un SUV cu un design modern. Defapt 5008 este un 3008 cu dimensiuni mai mari sau cu doua locuri in plus.

Design-ul exterior al noului 5008 este unul indraznet, adaptat zilelor noastre marcat in special de linia deosebita alungita in blocurile optice ce creeaza senzatia de agresivitate. Acest tip de design este nemaintalnit pentru Peugeot dar se potriveste de minune mai ales daca facem legatura si cu sigla in forma de leu. Partea frontala marcata de grila cu elemente cromatice sau de sigla stilizata prin anumite umbre, liniile laterale conturate, oglinzile cromate sau stopurile indraznete ofera modelului un aspect uimitor care cu siguranta iti va capta atentia in trafic.

Peugeot 5008 este perfect pentru calatoriile unei familii mai numeroase datorita celor doua locuri suplimentare. Chiar daca sunt prezente aceste doua locuri, ramane spatiu suficient pentru picioare. Ceea ce ar mai avea nevoie de putini centrimetrii in plus este locul pentru cap. Pentru o persoana mai inalta scaunele din randul doi si trei sunt la limita. Rabatand cele doua scaune suplimentare sau chiar indepartandu-le din portbagaj, spatiul pentru depozitare devine unul foarte generos ceea ce il face usor de utilizat pentru bagaje.

Pentru partea din fata a interiorului 5008, s-a folosit un design care te duce in lumea unei navete spatiale creeand senzatia de putere. Numeroase contururi si linii curbate sau ascutite ofera un sentiment aparte pentru Peugeot 5008.

Siguranta iti este asigurata prin prezenta sistemelor pentru franare de urgenta, avertizare in caz de coliziune, pentru banda de plecare, pentru faza lunga sau pentru recunoasterea semnelor de circulatie.

Scaunele cu forma foarte evidentiata ofera o sustinere laterala foarte buna si in acelasi timp un aspect deosebit.  Daca doresti sa protejezi tapiteria originala a acestor scaune sau chiar sa ii schimbi aspectul adaugand putina culoare sau un design mai exclusivist, iti recomandam sa optezi pentru un set de huse auto realizate pe comanda exact pe forma scaunelor. Te vei bucura de huse cu o precizie milimetrica si vei beneficia de 5 ani garantie pentru orice defect de uzura. Pe configuratorul online, gasesti Husele Auto Albert in diferite combinatii de materiale si culori.

[Best_Wordpress_Gallery id=”3839″ gal_title=”Peugeot 5008 ro”]