Huse auto pentru noul Volvo XC40

Noul Volvo XC40 este declarata masina anului 2018 in Europa si asta pe foarte buna dreptate. Modelul are toate sansele sa devina cel mai popular model din gama Volvo. Pretul de pornire al acestei masini in Romania este de aproximativ 26300 euro.

Crossover-ul XC40 este construit pe platforma modulara CMA si are o lungime de 4425 mm, 1863 mm latime, 1652 mm inaltime si un ampatament de 2702 mm. Modelul este ceva mai mic decat noul XC60.

Suv-urile sunt din ce in ce mai cautate, mai ales de catre familiile cu copii. XC40 se incadreaza foarte bine in aceasta categorie, oferind suficient spatiu atat pentru pasageri cat si pentru organizarea bagajelor, dar si un confort sporit.

Volvo Xc40 are un design tineresc, indraznet, accentuat de garda la sol inalta, roti mari, linii frumos evidentiate sau plafonul conceput astfel incat sa patrunda in interior multa lumina naturala.

Hayon-ul actionat electric prin simpla miscare a piciorului sub bara de protectie, spatarele pliabile prin atingerea unui buton sau spatiile de depozitare de pe usi si de sub cotiera, fac ca noul XC40 sa fie foarte comod atunci cand iti doresti sa faci cumparaturi.

Ca sisteme de siguranta, modelul este dotat cu City Safety ce identifica pietoni, ciclisti, animale sau alte vehicule, Run-off road Mitigation ce mentine autovehiculul pe sosea sau Volvo Cars pentru siguranta rutiera. Centura de siguranta in trei puncte a fost conceputa in 1959 de catre Volvo si este folosita astazi de toti producatorii auto. Volvo promite ca pana in 2020 nimeni sa nu moara sau sa fie accidentat grav la bordul unui Volvo.

Avand in vedere eleganta si indrazneala acestui model, iti recomandam sa adaptezi interiorul masinii la aceste aspecte. Asadar un set de huse auto realizate pe comanda exact pentru noul XC40 pot fi solutia ideala. Colectia Individual, special conceputa pentru a-i oferi interiorului un plus de personalitate este o optiune perfecta. Materialele precum Leather Look si Alcantara ofera pe langa aspectul luxuriant si confortul maximizat, garantia calitatii pe termen lung.

Acceseaza configuratorul online si concepe un model unic pentru interiorul masinii tale.

[Best_Wordpress_Gallery id=”3840″ gal_title=”Volvo XC40 ro”]