Huse auto pentru Seat Tarraco

Noul Seat Tarraco este ultimul model lansat de Seat pe langa familia de SUV-uri Ateca si Arona, fiind cel mai mare din gama sa , putand fi configurat chiar si in optiunea cu sapte locuri.

Design-ul noului Tarraco este unul gandit pentru cei ce isi doresc sa fie la inaltime, sa fie vazuti perfect. Ca gama de culori regasim urmatoarele variante: Dark Camouflage, Oryx White, Reflex Silver, Titanium Beige, Atlantic Blue, Indium Grey, Deep Black si Urano Grey.

Interiorul masinii iti ofera un condus confortabil datorita plansei de bord, iluminarii ambientale, trapei panoramice sau formei scaunelor. In versiunea cu sapte locuri te bucuri de un volum al portbagajului de 700 de litri, iar prin rabatarea ultimului rand de scaune vei obtine 1775 de litri. In optiunea cu cinci locuri, volumul portbagajului este de 760 litri sau chiar 1920 litri prin rabatarea banchetei.

Tehnologiile 100% LED, Full Link, Apple CarPlay, Android Auto, Cruise Control Adaptiv, Front Assist, Lane Assist, reglajul de temperatura, deschiderea hayon-ului cu Virtual Pedal, scaunele incalzite si asistenta la parcare sunt doar cateva din elementele ce iti asigura esentialul, confortul si stralucirea de care ai nevoie.

Seat Tarraco este disponibil in doua variante de echipare: Style si Xcellence si patru optiuni de motorizare ce variaza intre 150 si 190 CP : doua variante pe benzina de 1.5 litri TSI si 2.0 litri TSI si doua variante diesel de 2.0 litri TDI.

Daca nu esti multumit de aspectul original al scaunelor, iti doresti alta culoare sau pur si simplu doresti sa protejezi interiorul, husele auto Albert sunt solutia ideala. Alege ca interiorul masinii tale sa fie unul unic, la fel cum esti si tu.

Pentru a-ti alege combinatia de materiale si culori, iti recomandam sa folosesti configuratorul online.