Huse auto pentru Toyota Aygo 2005, P. Doru

Ne bucuram tare mult sa stim ca husele noastre sunt apreciate. Ii multumim domnului Doru pentru cuvintele frumoase adresate. Mai jos gasiti parerea clientului nostru cu privire la husele auto pentru Toyota Aygo si cateva poze cu husele montate.

“Buna ziua

Am aproape 3 ani cu husele comandate la dvs. si arata la fel ca atunci cand le-am montat.

Azi ne confruntam cu un trend in asa zisa economie de piata, prin care orice produs tinde sa aiba calitati cat mai execrabile, iar durata de viata sa fie cat mai mica.

In aceasta conjuctura, husele fabricate de dvs, au fost pt. mine o satisfactie totala, deoarece nu le-am gasit cusur, sau ceva de comentat, nici referitor la lucratura, nici ca material. Sunt croite perfect si exact, tiparul fiind superok. Deoarece husele montate arata ca o tapiterie, iti trebuie putin rabdare la montaj (eu am alocat cateva ore in 2 zile), dar daca iti iubesti masina, satisfactia va fi deplina la final.

Intre mai multe masini care le am, Toyota Aygo a fost masina fiicei mele, ulterior a fiului meu, iar acum circula cu ea sotia. Acum 3 ani am vrut sa vand masinuta, deoarece este f. veche (a fost prima Toyota Aygo adusa in Romania), iar tapiteria interioara arata jalnic, toata fiind rupta. Dupa ce am montat husele de la dvs, m-am reindragostit de masina, interiorul aratand acum superb. Bineinteles ca nu am mai vandut masina si o avem si acum, fiind cea mai folosita.

Va rog sa primiti din partea mea toata stima si consideratia, asupra principiilor dvs, referitoare la calitate si respectul fata de client.

Ar mai fi o chestie de spus – nu chiar “oricine” ar merita produsele dvs! – dar bineinteles n-aveti cum sa va cunoasteti sufletul clientilor.

Va doresc succes in tot ceea ce faceti!

Dr.ing. P. Doru”