Huse auto la comanda pentru Skoda Karoq 2019, B. Daniel

Huse auto la comanda pentru Skoda Karoq 2019 🤩🤩
‼ Colectia Classic + Autotextil Black – 285 euro pentru orice masina cu 4/5 locuri ‼ 

Clientul nostru a ales un set de huse auto la comanda pentru Skoda Karoq – ul sau, astfel incat sa ii protejeze cat mai bine tapiteria actuala. Este vorba de huse auto la comanda pentru Skoda Karoq , dedicate pentru modelul sau de scaune.
Beneficii pentru huse auto la comanda pentru Skoda Karoq❓
✔ grad ridicat de rezistenta in timp ( 5 ani garantie pentru orice defect de uzura)


✔ intretinere rapida si usoara (se pot curata fara probleme la masina de spalat)


✔ aspect de tapiterie originala


✔ certificare TUV Airbag


Iti poti alege materialele si culorile dorite, cu ajutorul configuratorului online.

Pentru a vizualiza video cu huse auto la comanda pentru Skoda Karoq, click aici.

DE CE SA ALEGI huse auto la comanda pentru Skoda Karoq?

1. Siguranta pentru tine si familia ta.

Autovehiculele din ziua de astazi au ajuns la un grad ridicat de siguranta in cazul unui accident,de aceea este foarte important ca atunci cand alegi o husa auto pentru masina ta,sa fii foarte atent la specificatiile acelui produs.

Majoritatea huselor din comert, fie ele “universale” sau chiar “tipizate” nu tin cont de recomandarile producatorilor auto iar in acest fel iti pun in pericol viata in cazul unui nefericit accident.

Husele Albert sunt gandite pentru fiecare model de masina in parte,pentru a asigura o declansare a airbag-urilor conform standardelor producatorilor din industria Auto, Tuv si EuroNcap.

Husele Auto Albert au fost testate in conditii extreme de catre Tuv Sud.
-> Vezi Certificare Airbag

2. Materiale de calitate.

Husele auto Albert sunt produse din cele mai bune materiale care se gasesc pe piata, material textil,Leather Look fabricate in Germania de catre BASF si Alcantara produsa in Italia.

Aceste materiale se regasesc in tapiteria originala a autoturismelor (mai ales modele din grupul Volkswagen) fapt ce confirma calitatea garantata a acestora.

3. Precizie in fabricare.

Pentru fabricarea acestor huse auto la comanda, ne bazam pe cea mai noua tehnologie de productie. Pentru fiecare model de autovehicul se face tiparul digital corespunzator pentru a garanta o precizie uimitoare. Taierea materialelor se face prin cea mai noua tehnologie Laser pentru a garanta un rezultat cu aspect de retapitare. Sistemul de montaj este similar cu cel al tapiteriei originale.
-> Vezi Montaj Universal

4.Aspectul final.

Aspectul final va fi unul de retapitare.

Chiar daca pretul este mai ridicat fata de cel al huselor universale, investind in husele dedicate veti economisi in timp mai multi bani, intrucat noi oferim 5 ani garantie, asadar nu veti fi nevoit sa achizitionati mereu alte huse.

Alege si tu un set de huse auto la comanda pentru Skoda Karoq de pe configuratorul online.


☎ 0742 258 532
⏰ L-V : 8.00-16.30
💻 husa-auto.ro