Huse pentru Mercedes Viano

Huse pentru Mercedes Viano

Huse pentru Mercedes Viano 🚘
‼ Colectia Classic + Autotextil Black – 485 euro pentru 8 locuri sau 285 euro pentru 4/5 locuri ‼ Pretul nu variaza in functie de masina,ci in functie de materialul ales si numarul de locuri. Dupa ce veti trimite o cerere de oferta, veti fi contactat si va vom oferi informatiile necesare legate de pret si va vom ajuta sa alegeti materialul potrivit pentru masina dvs.
🤔 Tapiteria originala din piele era usor incomoda pentru drumurile lungi facute de catre clienta noastra impreuna cu familia. 🤔 Asa ca, s-a hotarat sa opteze pentru un set de huse realizat pe comanda din material textil. 👌👌👌
Rezultatul ❓

☑️ confort sporit atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna
☑️ curatare usoara la masina de spalat
☑️ grad ridicat de rezistenta la uzura
☑️ aspect de retapitare

Unul dintre motivele pentru care husele auto Albert au devenit foarte populare este intretinerea lor foarte usoara.
Iata cateva sugestii pentru curatarea acestor huse:

Cel mai bun mod de a mentine aceste huse este de a le curata cu spuma activa;
Husele pot fi demontate cu usurinta si spalate la masina cu orice detergent, la o temperatura de 30 de grade, fara stoarcere.

Husele vor fi montate peste tapiteria originala a masinii, fiecare element al scaunului fiind imbracat individual. Montajul se poate realiza si acasa deoarece oferim instructiuni video pentru fiecare model de masina, an de fabricatie si nivel de echipare in parte dar si intr-unul din centrele de montaj ale partenerilor nostri.

Husele au aspectul unei retapitari, ele fiind realizate dintr-un material neelastic , cu o precizie de 0.2 mm. Odata ce vor fi corect fixate pe scaun, ele nu se vor mai misca deloc.

Spatarele si tetierele sunt prinse cu cleme de plastic, iar sezuturile cu cleme de metal insa aceste sisteme de prindere nu vor fi vizibile.

Pe Configurator este un scaun standard,menit sa va ajute sa alegeti combinatia de materiale si culori.Plasarea materialului si cusaturilor va respecta design-ul original al scaunului,fara sa ii afecteze in vreun fel functionalitatea.

Iti poti alege si tu un set de huse pentru Mercedes Viano, accesand pagina noastra.

Gasiti imagini video realizate chiar dupa montaj, pe canalul nostru de youtube .

📬 Targu Mures, Str. Gheorghe Doja, nr. 78/16
☎️ 0742 258 532
⏰ L-V : 8.00-16.30