Huse auto pentru masini electrice sau Hybrid

Huse auto pentru masini electrice sau Hybrid

In ultimul timp masinile electrice s-au dezolvat foarte mult si intr-un ritm foarte alert. Au fost aduse imbunatatiri atat in ceea ce priveste tehnologia cat si in privinta costurilor mai reduse.

Diferenta dintre o masina electrica si una hybrid?

O masina electrica este una ce functioneaza  pe baza de electricitate, prin incarcarea repetata a unei baterii. Putem compara cu reincarcarea unui telefon mobil.

Un model hybrid presupune functionarea lui atat pe baza de motor clasic, fie pe benzina , fie pe motorina , dar si cu ajutorul celui electric.

Daca ai o masina Electrica poti uita de schimbul de ulei, bujii, antigel, reparatii frecvente, etc. Uzura este mult mai scazuta decat la masinile clasice.

In momentul de fata cea mai eficienta baterie cand vorbim de masini electrice o are Renault Zoe. Desigur, vorbim de Romania unde Tesla nu si-a facut inca simtita prezenta. Timpul de utilizare a bateriei la Renault Zoe, fara reincarcare, este de aproximativ 300 km.

Din pacate infrastructura din Romania nu este foarte dezvoltata in avantajul masinilor electrice. Putem spune ca ne aflam la inceput de drum in aceasta privinta. 

Totusi daca esti interesat de o masina electrica, trebuie sa sti ca in Romania exista un program guvernamental ce incurajeaza achizitia acestor autoturisme.  Taxele si impozitele sunt mult mai mici decat in cazul celor clasice. In plus, benefciezi de o subventie de 10000 euro de la stat pentru achizitia unei astfel de masini noi. Trebuie insa sa te hotarasti repede deoarece conform calculelor pot fi achizitionate prin acest program un aproximativ de 1000 de autovehicule electrice.

Cele mai cautate masini electrice in Romania:

Smart Fortwo Electric Drive

Smart Forfour Electric Drive

Mitsubishi i-MiEV

Volkswagen e-Up

Renault Zoe

BMW i3

Kia Soul EV

Volkswagen e-Golf

Mercedes B Class

Cum protejezi interiorul masinii intr-un mod profesional?

Raspunsul este foarte simplu: indreapta-ti atentia catre un set de huse auto realizate pe comanda exact pe forma originala a scaunelor. Acestea vor respecta intocmai fiecare dimensiune, dotare dar si fiecare functionalitate: airbag, centuri, cotiera, ISOFIX, etc.

In plus, iti poti personaliza interiorul exact asa cum iti doresti. Poti alege de la material textil si pana la Alcantara, de la model clasic la model exclusivist. Trebuie doar sa accesezi configuratorul online. Indiferent ca deti un Renault Zoe, un E-Golf sau orice model Hybrid / Electric, noi te putem ajuta cu un interior al masinii deosebit.

Daca doresti sa fi la curent cu noutatile in domeniul huse auto, acceseaza pagina noastra de Facebook. Click AICI.