Interior Mercedes Vito 2019

Interior Mercedes Vito 2019

Ultimele variante de Mercedes Vito vin cu noutati in ceea ce priveste motoarele si optiunile de configurare, fiind un autovehicul ideal atat pentru calatoriile de serviciu, cat si pentru livrari sau transport. 

Variantele in care poate fi configurat Mercedes Vito sunt: Furgon, Mixto si Tourer.

Interior Mercedes Vito

La prima vedere noul Vito pare mai degraba un V-Class, insa atunci cand ne uitam in interior ne dam seama ca este mai putin dotat. Insa, chiar daca nu are atat de multe dotari, este gandit mai bine pentru categorii de transport.

In varianta Furgon lungimea caroseriei poate fi de la 2586 mm pana la 3061 mm, ceea ce presupune un spatiu de incarcare de la 5,5 metri cubi pana la 6,6 metri cubi. Pe langa detaliile de functionalitate, amintim si optiunile de siguranta: Attention Assist (sistem gandit pentru mentinerea atentiei) , Collision Prevention Assist (sistem pentru avertizarea unei coliziuni), asistent pentru mentinerea benzii sau airbag la geamurile fata.

Vito Mixt, o optiune cu mai multe calitati: profesionalism, economie si siguranta. In aceasta echipare, regasim un autovehicul ce poate fi configurat cu lungime de la 2433 mm pana la 2678 mm si o incarcatura maxima de la 1260 kg pana la 1310 kg.  Aceasta varianta poate fi dotata optional cu bancheta pentru pasager si 3 locuri in spate, dar in acelasi timp iti va ramane spatiu suficient si pentru depozitare.

Ultima, Vito Tourer ofera diferite solutii variabile pentru transportul de persoane. Poti transporta pana la 9 persoane. Iar pentru asta, asigura si confortul necesar prin dotarile de care dispune: volan multifunctional, climatizare, sistem de navigatie Audio 40, asistent pentru stimularea atentiei, 6 airbaguri, sistem pentru pastrarea distantei fata de autovehiculul din fata, camera video pentru marsarier sau sistem de protectie preventiva a pasagerilor.

Avand in vedere ca Vito este gandit pentru transport, fie el de persoane , die de marfa, este important sa acorzi un plus de atentie protectiei interiorului. De asta, iti propunem o solutie durabila, confortabila si cu un aspect profesional. Este vorba de interior Mercedes Vito dotat cu huse auto la comanda, realizate exact pe forma, dimensiunile si dotarile originale ale scaunelor.

Fie ca ai doua locuri, 3, 6 sau 9, aceste huse se adapteaza in functie de ceea ce ai nevoie. 

Poti alege de la material textil si pana la colectii exclusiviste cu Alcantara, pentru a satisface cei mai exigenti clienti ce urca in aceasta masina.

Pentru a alege un design potrivit pentru un interior Mercedes Vito de lux, acceseaza configuratorul online, iar pentru a fi la curent cu toate noutatile, te asteptam pe pagina noastra de Facebook. Clik Aici.
Mai jos gasesti o serie de imagine cu huse din material textil instalate intr-un interior Mercedes Vito.