Huse pentru Opel Corsa E

Huse pentru Opel Corsa E

Astazi va vorbim despre ultima noutate in materie de autovehicule de categorie mica, si anume Opel Corsa. Corsa este cea mai vanduta masina din gama Opel, mai exact, au la activ peste 13,6 milioane de autoturisme in aproximativ 37 de ani.

Regasim astazi in acest model, dotari si tehnologii moderne, de clasa superioara, intr-un autoturism de dimensiuni mici. 

Modelul este disponibil atat in versiunile clasice benzina si diesel, dar in premiera pentru gama sa si in versiunea full electrica. Modelele clasice sunt disponibile in trei variante de echipare: Edition, Elegance si GS Line. 

Silueta evidentiata prin liniile precise, tentele sportive si influenta calitatii nemtesti, reuseste sa se faca remarcata in trafic. 

Instrumentarul de bord cu aliura sportiva, trapa panoramica, jantele de aliaj de 16 sau 17, capacele de la oglinzi, farurile Intellilux Matrix Led, sistemul pentru mentinerea distantei fata de autovehiculul din fata, mentinerea benzii de circulatie, camera pentru mersul inapoi sau sistemul pentru parcare, sunt cateva din elementele ce se regasesc pe noul Corsa, o noutate pentru generatia sa.

In versiunea electrica, Corsa-E promite o autonomie de 330 km, fiind ideal pentru drumurile zilnice facute la serviciu sau prin traficul urban aglomerat. Pe langa asta te vei bucura de o Corsa silentioasa deoarece este foarte bine gandita din punct de vedere fonic. Astfel, vei fi mai linistit si mai relaxat la bordul ei.

Huse pentru Opel Corsa E

Daca iti doresti sa protejezi interiorul masinii inca de cand ai achizitionato, iti propunem un set de huse realizate pe comanda pentru noul Corsa. Te vei bucura de un interior ingrijit, cu materiale de calitate si aspect deosebit de huse pentru opel corsa e. Pe langa asta, vei beneficia de 5 ani garantie pentru orice defect de uzura. Astfel, daca te gandesti sa ti masina pana in 5 ani, la vanzarea ei, vei scoate husele si interiorul acesteia va fi intact.

Gasesti o gama larga de materiale si culori pentru a personaliza un set de huse pentru opel corsa E pe configuratorul online.

Noutati si imagini cu huse instalate pe diferite masini, gasesti pe pagina noastra de Facebook si Instagram. Click Aici.