Interior Tesla Model 3

Interior Tesla Model 3

Astazi ne indreptam atentia catre un interior Tesla Model 3 si exterior, disponibila in Europa de aproximativ doi ani. 

Model 3 pare de la distanta un Model S dar de dimensiuni ceva mai mici. Totusi, design-ul exterior merita sa i se acorde atentie deoarece arata destul de bine. Daca stam sa analizam umpic mai in detaliu capota, parca parca ne duce umpic cu gandul la Porsche.

Uitandu-ne la partea din fata vom observa ca nu are grila si asta pentru ca nici nu are nevoie. Are o singura zona deschisa in partea de jos, pentru a raci bateriile. Farurile LED alungite sunt foarte eficiente, nu la nivel de model Matrix, dar isi fac suficient de bine treaba. Tot in fata, sub capota, veti gasi un mic spatiu de depozitare, suficient pentru trusa de prim ajutor si chiar un rucsac, doua.

Lateralul alungit si coborat, iti lasa impresia de masina Sedan, iar portierele duc cu gandul la un Coupe. Dezavantajul lor este ca nu au Soft Close, ceea ce face ca atunci cand se inchid sa dea impresia de model “low budget”. Capitonajul fetelor de usi este realizat din piele ecologica si Alcantara, ceea ce ofera o eleganta aparte.

Plafonul masinii este unul tare interesat si spectaculos, avand in vedere ca pare o linie continua de la parbriz si pana la luneta. Nu exista trapa, dar oricum design-ul este unul deosebit si ofera impresia de model Fastback.

Spatele masinii ofera acelasi design cu care Tesla ne-a obisnuit, nimic suprinzator. Are senzor de parcare si o camera pentru mersul cu spatele, un portbagaj foarte spatios si ergonimic, si o deschidere automata. Tot automat vei putea deschide, prin aplicatie, spatiul pentru incarcare.

Pentru Tesla 3, propunea de astazi este tot in materie de design, si anume interior personalizat dupa propriul tau gust. Ai posibilitatea de a realiza un interior Tesla Model 3 personalizat in functie de ce materiale si culori iti doresti si ce cusaturi si design vrei sa ai. 

Noi facem pentru un interior Tesla Model 3, orice combinatie de piele ecologica si Alcantara, materiale folosite chiar pentru unele parti originale din interiorul masinii.  Gama de culori este foarte variata, asa ca nu iti face probleme. Te vom ajuta sa ai exact interiorul pe care ti-l doresti.