Interior Audi E-Tron

Interior Audi E-Tron

Primul model electric din gama Audi a fost lansat recent. Este vorba de Audi E-Tron. Acesta va concura cu rivalii sai, foarte puternici de altfel: Mercedes EQC si Jaguar I-Pace. Pretul de pornire in Romania este de aproximativ 82.000 euro. 

Audi E-Tron putem spune ca este o masina completa ce ofera o multime de tehnologii, sisteme si optiuni avantajoase. 

Design-ul noului model este asemanator cu ce ne-a obisnuit Audi pana acum. O diferenta la partea frontala ar fi grila pronuntata, de dimensiuni mari care te ajuta la aerisirea bateriilor. Ceea ce e interesant la partea exterioara a acestui model, e faptul ca atunci cand ridici suspensiile el pare ca devine un mini SUV. 

Un element spectaculos la Audi este faptul ca nu avem celebrele oglinzi ci regasim camere, care desigur sunt optionale si costa in jur de 1500 euro. Astfel imaginea proiectata de camera o regasesti in interior pe coltul portierei. Aceste camere fac ca autonomia masinii sa creasca cu aproximativ 20 km. Oglinzile in general sunt responsabile de consumul unei masini cu aproximativ 5%.

La deschiderea portierelor, atat in fata cat si in spate, purtem observa ca exista protectie la praguri, atsfel incat nu te vei murdari atunci cand urci in masina. Pentru cei din spate locurile sunt foarte generoase, cu spatiu USB, afisaj climatic, protectie de plastic ale scaunelor din fata, trapa electrica, lumini, scaune incalzite si ventilate, sistem ISOFIX.

Per total, acest interior Audi E-Tron nu are prea multe elemente diferite fata de ce te-ai obisnuit sa vezi pana acum pe A7, Q8 sau Q7, dar totusi ceea ce iti atrage privirea este bordul cu afisaj OLED pe care poti chiar sa vezi harta Google , plus cele doua tablete din dreapta de unde poti controla clima, ventilatia, incalzirea, etc. 

Ca mod de conducere ai la dispozitie 7 variante: off-road, allroad, efficiency, confort, auto, dynamic si individual. Consola centrala ofera spatiu de incarcare wireless, suficient loc pentru depozitare, spatiu USB, SD plus inca un spatiu mai mic sub cotiera. 

Acest interior Audi E-Tron merita o atentie speciala, mai ales daca iti doresti sa il protejezi sau sa ii aduci un plus de personalitate. Albert iti ofera posibilitatea de a realiza huse auto personalizate pentru noul E-Tron, exact pe dimensiunile scaunelor originale si respectand fiecare forma si design, astfel incat nu vei simti nicio secunda ca ai huse in masina. Nu vorbim de simple huse, ci de un interior nou, deosebit, realizat la cele mai inalte standarde. Vei avea parte de confort, calitate si siguranta.

Poti si tu sa ai un interior Audi E-Tron dotat cu un set de huse auto personalizate pentru Audi , accesand configuratorul online. Totodata, gasesti toate noutatile in domeniul interioarelor, accesand pagina noastra de Facebook. Click Aici.