Huse auto Dacia Sandero 2020

Huse auto Dacia Sandero 2020

Va prezentam astazi un exemplu de huse auto Dacia Sandero model nou. Clientul a ales material textil de culoare deschisa si o cusatura de design discreta, in culoarea materialului de pe lateral. 

Pretul pentru un astfel de set este de 369 euro cu TVA. Acesta nu variaza in functie de masina, ci in functie de materialul ales si de nr. de locuri.

Doresti sa protejezi interiorul masinii tale si nu ai gasit inca o solutie? Husele auto Albert pot face asta intr-un mod profesional.

Fiind realizate exact cu o precizie milimetrica, aceste huse ofera interiorului masinii tale, un aspect similar cu cel original. Se respecta fiecare dimensiune, dotare si design, astfel incat sa nu simti niciun moment ca ai un set de huse in masina.

Un set de Huse auto Dacia Sandero 2020 se monteaza peste tapiteria originala, insa fiind foarte foarte fixe, nu se vor misca deloc pe scaune. De asemenea, sistemul de prindere este similar cu cel al tapiteriei originale, astfel incat totul este ascuns pe dedesupt si nu va ramane niciun elastic, fermoar sau clema la vedere.

Datorita huselor auto Albert, beneficiezi de:

5 ani garantie pentru orice defect de uzura

certificare TUV Airbag

posibilitatea de personalizare exact asa cum iti doresti

Huse auto Dacia Sandero 2020