Huse Hyundai Tucson

Huse Hyundai Tucson 2019 🚘

Colectia Leather Look – 489 euro pentru orice masina cu 4/5 locuri 🚙

🧤 intretinere foarte usoara si rapida 

👌 rezistenta ridicata in timp 
➕ 5️⃣ ani garantie pentru orice defect de uzura ‼️

⛓🔧⚙️ sisteme de prindere bazate pe tehnicile originale folosite la scaune

Clientul de astazi a dorit un interior mai indraznet pentru masina sa. Plictisit de tapiteria clasica din material textil, s-a decis sa schimbe radical scaunele atat din punct de vedere a materialelor cat si a culorilor. S-a optat pentru huse hyundai tucson dintr-o piele ecologica de culoare neagra pe partea laterala a scaunelor, iar pe centru pentru un rosu intens, sportiv. Partea centrala are si perforatii pentru un plus de confort din punct de vedere al transferului de caldura.

Aceste huse sunt special concepute astfel incat functionalitatea airbag-ului sa fie pastrata. Detin certificare TUV SUD pentru declansarea airbag-urilor, fiind cusute in lcoul respectiv cu o ata speciala. Este un aspect foarte important in ceea ce priveste siguranta soferului si a pasagerilor, de aceea trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand alegeti sa dotati masina cu un set de huse.

Pentru a alege culoare care ti se potriveste sau combinatia de materiale dorita, acceseaza configuratorul online . Pentru a urmari pagina noastra de Facebook, CLICK AICI. Vei gasi atat video realizat cu aceste huse hyundai tucson, cat si alte huse montate la unul din showroom-urile noastre.

📞 0742 258 532
📪 Targu Mures, Str. Gheorghe Doja, nr. 78 , ap. 16
⏰ Program : L-V : 8.00-16.30