Huse auto Mercedes Vito

Huse auto Mercedes Vito

🚐🚚🚛🚑 Ne indreptam astazi atentia catre transportatori 💪

Acestia merita tot respectul pentru efortul depus in conditiile actuale 👏👏

In acest sens, dorim si noi sa ii rasplatim asa cum putem.

Realizam huse pentru 99% din modelele auto de pe piata, exclusiv pe comanda. Nu avem pe stoc niciun model, pentru nicio masina. Printre modelele pentru care putem confectiona huse auto se numara si Mercedes Vito, VW Transporter, Renault Trafic, Iveco Daily si multe alte variante.

➖💲 Daca deti o duba pentru transport marfa sau persoane si doresti sa protejezi interiorul acesteia sau chiar sa il poti dezinfecta foarte rapid si usor, iti recomandam un interior profesional din piele ecologica. 👌. 

Acesta poate fi curatat foarte usor chiar si cu dezinfectant pe baza de alcool.

Recomandam montaj profesional in reteaua de parteneri. Daca nu reusesti sa ajungi intr-unul din centrele noastre de montaj ( Targu Mures, Ploiesti, Targoviste, Iasi sau Arad), nu iti face griji. Vei putea sa montezi chiar tu, la tine acasa. Iti oferim instructiun video chiar pentru huse auto mercedes vito , in care arata pas cu pas tot ce trebuie sa faci. Montajul nu este unul foarte usor, insa cu rabdare si timp te vei descurca.

Husele Albert se realizeaza exact pe modelul original al scaunelor, astfel incat vor arata ca o retapitare. Alege si tu sa ai un interior dotat cu huse auto merecdes vito . 🚐🚚🚛🚑

Pentru mai multe detalii si modele, nu ezitati sa ne contactati.

In imaginile de mai jos, veti gasi o serie de imagini cu huse auto Mercedes Vito. Modelul este unul cu 9 locuri, fiecare loc fiind imbracat individual in husa.

Te tinem la curent cu noutati privind materiale, modele noi, tipare noi de masini. Urmareste pagina noastra de Facebook ( Click Aici ) sau de Instagram ( Click Aici ).

☎️ 0742 258 532
📪 Targu Mures, str. Gh. Doja, nr. 78, ap. 16
⏰ L-V : 8.00 – 16.30