Huse Mercedes X Class

Huse Mercedes X Class 🆕🆕🆕
Interior Mercedes X Class

Colectia Leather Look – piele ecologica in combinatie cu material textil 🚘

Iti poti alege orice alta combinatie de materiale si culori , cu ajutorul configuratorului online de pe site.  💻📲🖥

Pielea ecologica este o optiune eleganta dar si foarte practica. Sigur ca unele persoane poate nu sunt deloc prietene cu pielea. Dar asta nu este niciun fel de problema. Pentru acestia, exista o a doua optiune. Se poate combina pielea cu material textil sau Alcantara, astfel incat sa ai parte de confortul dorit.

🆓 Daca nu te ajuta imaginea digitala in alegerea materialelor, nu iti face griji. Iti trimitem GRATUIT prin curier mostre de materiale la tine acasa 😊 Astfel, vei putea vedea mai bine texturi si culori.‼️‼️

De asemenea ne poti gasi intr-unul din showroom-urile din tara: Targu Mures, Ploiesti, Targoviste sau Iasi.  👌 In aceste locatii iti vei putea alege materialul dorit si potrivit pentru masina ta, fiind consiliat de o persoana din echipa noastra. Tot aici, vei putea vedea cum arata cateva huse instalate pe scaune auto. Astfel iti vei da seama ce sisteme de prindere se folosesc, cum sunt fixate sau cat de bine sunt asezate pe forma originala a scaunelor. Asta te va ajuta sa te decizi ce tip de huse mercedes x class vei alege.

Te tinem la curent cu noutati privind materiale, modele noi, tipare noi de masini. Urmareste pagina noastra de Facebook ( Click Aici ) sau de Instagram ( Click Aici ).

⏰ Program : L-V : 8.00-16.30
☎️ 0742 258 532