Huse Skoda Karoq

Huse Skoda Karoq

🚘 Interior Skoda Karoq 2019

Colectia Classic – integral din material textil

Skoda Karoq, o masina cocheta, moderna gandita atat pentru familie cat si pentru viata cotidiana de oras. Cu un spatiu generos si cu dotari de ultima generatie, Skoda Karoq este un model ce a reusit sa se impuna mult in ultima perioada pe piata din Romania.

Daca iti doresti sa protejezi interiorul original al masinii si sa poti curata usor tapiteria, poti opta pentru un set de huse skoda karoq la comanda, personalizate in functie de modelul de scaun si de cum doresti sa combini tu materialele si culorile.

Pentru un set de huse skoda karoq, va trebui sa ne trimiti cateva imagini din interiorul masinii tale. Este foarte important sa verificam ce model de scaune ai si ce dotari ai ales pentru acestea. Astfel, vom putea tine cont de fiecare detaliu pentru ca husele tale sa arate exact ca si tapiteria originala. Asta inseamna ca nu vei avea niste huse universale care sa stea largi sau sa se miste pe scaunele interiorului masinii. Vei avea parte de un set de huse skoda si de un interior karoq ca din fabrica.

Vei beneficia de:

☑️ garantie 5 ani de zile

☑️ certificare TUV airbag

☑️ aspect de retapitare

☑️ personalizare dupa propriul plac 

☑️ intretinere usoara ( curatare in masina automata )

Pentru mai multe detalii, modele sau materiale, acceseaza pagina noastra si trimite o cerere de oferta sau urmareste pagina noastra de Facebook ( Click Aici ) pentru a fi la curent cu toate noutatile.

Daca ai si alte intrebari despre cum poti face un set de huse skoda karoq sau orice alte nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi.