Interior BMW X5

 Interior BMW X5 ‼️

Colectia Individual : integral din piele ecologica

Noul X5, aflat la cea de-a patra generatie, reprezinta un autoturism puternic ce se impune prin prezenta, modernism, robustete, precizie dar si lux. Grila frontala impunatoare, farurile deosebite, plafonul panoramic si liniile perfect conturate sunt detalii ce fascineaza atunci cand vorbim de noul X5.

Interiorul, prin luminile sale ambientale, accentele din sticla sau materialele finute, creeaza senzatia de exclusivitate.

Esti pasionat de BMW sau ai un prieten fan BMW? 
Noi putem sa dam masinii tale un nou look. 🔥🔥

Putem personaliza interiorul masinii tale exact asa cum iti doresti, astfel incat noul interior bmw x5 sa fie in ton cu personalitatea ta. 😎

Totodata, prin detaliile de care tinem cont, modul de executie si materialul folosit, vom face ca scaunele sa aiba un aspect “wow” 😯😯 . Materialele pe care noi le folosim pentru un interior bmw x5 sunt regasite intr-un procent mare de interioare auto. Poti opta chiar si pentru Alcantara in diferite combinatii de culori, perforata sau neperforata.

Vom tine cont de fiecare dotare din interiorul masinii tale, astfel incat totul sa ramana functional.

Pentru alte materiale si culori, viziteaza pagina noastra si creeaza un interior bmw x5 perfect. Daca doresti sa fii la curent cu toate noutatile, Like pe pagina de Facebook – Click Aici si Instagram – Click Aici.