Huse Ford Transit Connect

Huse Ford Transit Connect

Colectia Classic – integral din material textil pentru 3 locuri (se pot realiza si pentriu interioare cu 2, 4/5, 6/7, 8/9 locuri)

Ford Transit a evoluat foarte frumos in ultimul timp din multe puncte de vedere. Pe langa tehnologia moderna si aspectul rafinat, interiorul noului Transit este si el unul foarte bine pus in valoare. Peretele despartitor permite incarcarea a unui volum de pana la 3,6 m3 si o sarcina utila intre 520-890 kg. De asemenea si nici partea din fata a soferului si pasagerilor nu este neglijata, aceasta oferim suficient spatiu. Ford Transit Connect este oricand gata de munca !

Acest Transit a capatat la interior un nou “look” cu ajutorul huselor auto Albert realizate perfect pe forma originala a scaunelor 🔥🔥🔥 Aceste huse Ford Transit Connect la comanda, au fost realizate exact pe dimensiunile scaunelor, astfel incat sa nu se vada absolut deloc in masina ca exista un set de huse.

Clientul a ales materiale textile pentru a le putea curata usor in masina de spalat si pentru a pastra aspectul original. Inainte sa isi echipeze masina cu huse Albert , a avut o optiune de huse realizate tot pe comanda, dar care din pacate se miscau pe scaun si erau realizate dintr-un material care a inceput sa prezinte urme de uzura foarte repede. daca optezi pentru un set de huse ford transit connect , vei beneficia de 5 ani garantie pentru orice defect de uzura, asa ca nu vei mai avea grija lor.

Iti poti alege si alte culori sau alte materiale, accesand configuratorul disponibil online pe site . Sau poate te vei inspira din ceea ce au ales deja clientii nostri. Poti vedea noile alegeri pe pagina noastra de Facebook ( Click Aici ) sau Instagram ( Click Aici ) .