Huse Audi Q5

Huse Audi Q5

Interior Audi Q5 2019 🔥🔥🔥

Colectia Cobra Design – Leather Look . Maiestrie in fabricatie pentru oameni extraordinari. Cusaturi de design realizate manual intr-o simetrie perfecta. Nu exista diferenta intre ceea ce priveste aspectul huselor cu cel al tapiteriei originale ale masinilor de top, precum Lamborghini sau Audi gama RS.

Clientul nostru si-a primit recent husele si a realizat montajul acestora chiar la el acasa.  Este vorba de un set de huse audi q5 realizate pe comanda exact pentru masina clientului.👌😯 Am conceput design-ul in functie de materialele, culorile si dispunerile alese de catre acesta.

Modelul Cobra Design ales de catre client, se remarca prin cusaturile in forma de fagure de pe partea centrala. Acest tip de cusatura este intalnit la modele de lux de masini precum Audi RS, Bentley sau Lamborghini.

Datorita perioadei in care ne aflam, centrul nostru pentru montaj este inchis, dar nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta. Te vei descurca sa montezi in baza instructiunilor video pe care ti le punem la dispozitie. 

Dupa cum vedeti in imagini , clientul nostru s-a descurcat de minune. Arata fabulos 😍 Pentru fiecare model de masina in parte, punem la dispozitie instructiuni de montaj in care arata pas cu pas tot ce trebuie sa faci astfel incat sa poti monta setul de huse audi q5 fara nicio problema. Vei avea nevoie doar de putina rabdare, timp si cateva unelte de baza.

Poti comanda husele Albert online, fara a fi nevoie sa vi la sediu. Suntem aici pentru tine, raspunzandu-ti la orice intrebare si pentru a te ajuta sa ai un interior al masinii perfect 👍

Trebuie doar sa ne suni sau sa ne dai un mesaj pentru ca interiorul masinii sa devina “wow” . Ne poti gasi si pe pagina de Facebook ( Click Aici ) sau Instagram ( Click Aici ) unde postam frecvent modele din care te poti inspira. Vei putea avea set de huse audi q5 asa cum iti doresti.