Huse auto dedicate Ford Focus

Huse auto dedicate Ford Focus

Colectia Leather Look – Ideala pentru posesorii de masini utilizate intens. Ofera un grad ridicat de rezistenta, care depaseste cu mult durata de viata a pielii naturale.
Este alegerea morala pentru iubitorii de animale.
Material folosit de peste 90% din producatorii auto.

Pentru Ford Focus – model 2015 de la tapiteria clasica integral din material textil, s-a trecut la o versiune cu piele ecologica pe laterale.

Avantaje unui set de huse auto dedicate Ford Focus

✅ aspect elegant , similar cu cel al tapiteriei originale 

✅ intretinere usoara

✅ rezistenta ridicata in timp – 5️⃣ ani garantie pentru orice defect de uzura

✅ certificare TUV Airbag 

Husele vor fi montate peste tapiteria originala a masinii, fiecare element al scaunului fiind imbracat individual. Montajul se poate realiza si acasa deoarece oferim instructiuni video pentru fiecare model de masina, an de fabricatie si nivel de echipare in parte dar si intr-unul din centrele de montaj ale partenerilor nostri. Daca optezi pentru un set de huse dedicate Ford Focus trebuie sa sti ca acestea au aspectul unei retapitari, ele fiind realizate dintr-un material neelastic , cu o precizie de 0.2 mm. Odata ce vor fi corect fixate pe scaun, ele nu se vor mai misca deloc.

Daca deti noul model de Ford Focus 2020 nu trebuie sa iti faci griji. te putem ajuta cu un set de huse auto personalizate si pentru aceasta varianta. Iti propunem astazi un set de huse auto din Colectia Exclusive – o combinatie de piele ecologica si Alcantara in design deosebit al cusaturilor in forma de romburi.

Acum ai si posibilitatea de achitare in 6️⃣ RATE egale fara dobanda 💳💳💳

Nu uita sa intri pe configuratorul online pentru a-ti alege modelul dorit. Vom reliza un set de huse auto la comanda exact asa cum iti doresti.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile , urmareste-ne pe pagina de Facebook ( Click Aici ) sau instagram ( Click Aici ). Vei gasi atat huse auto dedicate ford focus , cat si alte modele noi.