Huse auto dedicate Mazda 3 2020

Huse auto dedicate Mazda 3 2020 ®️

Noua Mazda 3, o masina sofisticata, eleganta si moderna, reuseste sa atraga toate privirile prin designul Kodo si tehnologiile Skyactive folosite. Modelul este disponibil in trei tipuri de motoare : Skyactiv 180-X180 , Skyactive-G si Skyactive-D.

Pe langa designul impresionant, Mazda 3 iti ofera si un nivel ridicat de siguranta si confort. Este dotata cu sistem de asistenta pentru franare de urgenta in oras, aistent de trafic, pilot automat, sistem de tractiune integrala, sistem de alerta pentru traficul din lateral, sistemt de monitorizare a soferului, scaune moi si confortabile sau sistem audio BOSE.

Tapiteria originala a scaunelor pentru noua Mazda 3 este integral din material textil. Daca iti doresti o optiune cu piele, iti propunem un set de huse auto dedicate Mazda 3. Acestea sunt realizate exact pe dimsiunile si formele originale ale scaunelor, astfel incat creeaza senzatia de tapiterie originala.

Colectia Leather Look – integral din piele ecologica

Montajul realizat la showroom-ul nostru din Ploiesti. 🧰🛠🔩 Daca nu reusesti sa ajungi la una din locatiile noastre, nu trebuie sa iti faci griji. Iti vom oferi instructiuni video de montaj, astfel incat sa poti face asta chiar tu.

De ce sa alegi un set de huse auto la comanda ❓

✅ intretinere rapida si usoara

✅ aspect similar cu cel al tapiteriei originale

✅ garantie 5 ani de zile

✅ certificare TUV Airbag ⚠️⚠️⚠️

Te asteptam la showroom-ul nostru pentru a vedea gama de materiale disponibile si modele de huse auto personalizate instalate pe scaune.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile , urmareste-ne pe pagina de Facebook ( Click Aici ) sau instagram ( Click Aici ). Vei gasi atat huse auto dedicate Mazda 3 , cat si alte modele noi.