Huse auto Range Rover Evoque 2020

Huse auto Range Rover Evoque 2020

Un etalon pentru categoria 4×4, noul Range Rover Evoque se afiseaza cu o imagine noua, schimbata si reinterpretata fata de versiunea anterioara. Modelul este unul foarte bine vandut, datorita capacitatii sale de a satisface mai multe categorii de clienti.

Range Rover Evoque imbina tehnilogiile traditionale cu cele moderne, si designul de la modelul precedent cu accentele prezente pe actualele SUV-uri. Totodata design-ul exterior te trimite cu gandul la un model Coupe. Personalitatea noului model este data la exterior de suprafetele precise, jantele de 21″, manerele escamontabile, farurile matrix cu LED si semnalizatoarele animate fata/spate.

Interiorul noului Evoque iti pune la dispozitie materiale de calitate, placute la atingere si functii menite sa iti accentueze confortul. Este vorba de piele Windsor, lana premium Kvadrat si stofa Eucalyptus.

Daca doresti sa protejezi tapiteria originala sau sa ii schimbi mai mult sau mai putin aspectul, iti poti indrepta atentia si catre un set de huse auto Range Rover Evoque. Acestea vor fi montate peste tapiteria originala dar foarte fixe si precise, astfel incat se vor aseza perfect. Nu vor afecta in niciun fel tapiteria originala si nici incalzirea din scaune.

Protejand interiorul inca de la achizitionarea masinii printr-un set de huse auto la comanda , vei obtine un plus de valoare la revanzarea ei. Nu doar ca te bucuri de protectie, dar vei avea si un interior exact asa cum iti doresti ca design. Va avea parte de accentul tau de personalitate.

PENTRU ALTE MATERIALE SI CULORI, VIZITEAZA PAGINA NOASTRA SI CREEAZA UN SET DE HUSE AUTO RANGE ROVER EVOQUE PERFECT. DACA DORESTI SA FII LA CURENT CU TOATE NOUTATILE, LIKE PE PAGINA DE FACEBOOK – CLICK AICI SI INSTAGRAM – CLICK AICI.