Huse auto Audi Q2

Huse auto Audi Q2

Colectia Classic – integral din material textil

Cel mai bun mod de a proteja tapiteria originala a masinii, este echiparea acesteia cu un set de huse auto dedicate . Acestea se realizeaza dupa tipare digitale exact pe masura scaunelor originale, respectand fiecare forma si dotare ale acestora. Avand un set de huse auto peste tapiteria masinii, nu mai trebuie sa iti faci griji in privinta petelor si a intretinerii. Vei putea sa scoti husele si sa le cureti in masina de spalat automata. Astfel nu vei mai fi nevoit sa faci cosmetizare pentru scaune, ceea ce inseamna ca vei cheltui mult mai putin cu intretinerea.

Nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta decolorarii, descoaserii sau a altor semne de uzura. Vei beneficia la acest set de huse auto audi q2 de 5 ani garantie pentru orice defect de uzura. Garantia se acorda in baza facturii si a unei fotografii cu problema aparuta.

Pentru a instala aceste huse auto audi q2 , trebuie doar sa iti faci putin timp si sa te inarmezi cu putina rabdare. Nu este o husa obisnuita, prinsa in cateva elastice sau fermoare. Sistemul de prindere este la fel cu cel al tapiteriilor originale. Totul este fixat pe dedesuptul scaunelor si foarte strans, astfel incat sa nu mai permita miscarea lor. Nu iti face griji, te vei descurca cu montajul lor. Noi iti vom pune la dispozitie instructiuni video de montaj, astfel incat sa iti fie usor sa montezi fiecare parte a husei.

Poti comanda huse auto Albert online, fara a fi nevoie sa vi la showroom-ul nostru. Suntem aici pentru tine, raspunzandu-ti la orice intrebare si pentru a te ajuta sa ai un interior al masinii perfect 👍

Trebuie doar sa ne suni sau sa ne dai un mesaj pentru ca interiorul masinii sa devina “wow” . Ne poti gasi si pe pagina de Facebook ( Click Aici ) sau Instagram ( Click Aici ) unde postam frecvent modele din care te poti inspira. Vei putea avea set de huse auto audi q2 asa cum iti doresti.