Huse auto dedicate VW Golf 7 2019

Huse auto dedicate VW Golf 7 2019

Va prezentam astazi un set de huse auto realizate pe comanda pentru VW Golf 7 2019. Este vorba de un set realizat integral din piele ecologica – Colectia Leather Look. Clientul nostru a ales dupa bunul sau plac combinatia de materiale si culori. Este vorba de o piele ecologica de culoare gri/cafea cu lapte.

Daca doresti sa protejezi interiorul masinii tale si nu ai gasit inca o solutie, huse auto Albert te ajuta sa faci asta intr-un mod profesional.

Aceste huse sunt foarte usor de intretinut deoarece pot fi curatate rapid cu o laveta si cu spuma activa pentru tapiterii sau chiar cu detergent de vase. Totodata se pot dezinfecta cu produse pe baza de alcool. Daca folosesti masina in regim taxi, pielea ecologica poate fi un mare avantaj pentru dezinfectare rapida si usoara.

Pe langa aspectul legat de confort si intretinere, aceste huse auto dedicate VW Golf 7 ofera un aspect similar cu cel al tapiteriei originale. Vor veni montate peste aceasta, dar precizia lor milimetrica te va face sa crezi ca este vorba chiar de scaunul original.

Vei avea parte de:

  • ✔️5 ani garantie pentru orice defect de uzura
  • ✔️certificare TUV airbag
  • ✔️posibilitate de personalizare in diferite optiuni

Pentru a fi la curent cu toate noutatile si a vedea mai multe modele de huse auto dedicate VW Golf 7, te asteptam pe pagina noastra de Facebook ( Click Aici ) sau pe cea de Instagram ( Click Aici ).