Huse auto dedicate Mazda CX-5 2020

Huse auto dedicate Mazda CX-5 2020

🆕 Interior Mazda CX-5 2020 🔥🔥🔥

Cobra Design – cusaturi deosebite in forma de fagure, ce ofera interiorului un aspect aparte ♥️

Materialele folosite sunt fine, elegante si rezistente. Este vorba de aceleasi materiale cu cele folosite in industria auto. 👌 Daca masina ta a venit echipata din fabrica cu materiale textile, dar iti doresti ceva mai deosebit si mai elegant, alegerea unei combinatii de piele ecologica si Alcantara intr-un set de huse auto la comanda este optiunea ideala. Huse auto Albert te va ajuta sa ai un set de huse auto dedicate Mazda CX-5 care vor parea a fi chiar tapiteria originala a masinii. Vor fi realizate cu o precizie uimitoare, care te lasa fara cuvinte. Poti curata aceste materiale cu produse pentru tapiterie, cu spuma activa si chiar prin cosmetizare normala la spalatorie.

Vei beneficia de 5️⃣ ani garantie pentru orice defect de uzura ❗️Daca ai probleme cu scamosarea, decolorarea sau uzura sistemelor de prindere, te asiguram ca vei beneficia de solutionare conform garantiei.

De asemenea, nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta sigurantei . Aceste huse auto dedicate mazda cx-5 beneficiaza de certificare TUV Airbag ✅ Husele vor fi cusute in locul respectiv cu o ata speciala, care in momentul declansarii se rupe mult mai usor fata de restul husei. Vei gasi aceasta certificare pe eticheta de pe spatele huselor.

Alege si tu combinatia de materiale si culori care ti se potriveste pentru un set de huse auto dedicate Mazda CX-5, accesand configuratorul online. De asemenea, pentru a fi la curent cu noutati in privinta tiparelor, materialelor si a combinatiilor de culori, te asteptam pe pagina noastra de Facebook  ( Click Aici ) sau pe cea de Instagram ( Click Aici ) .