Huse auto dedicate VW Polo 2020

Huse auto dedicate VW Polo 2020

Colectia Individual – Leather Look si Alcantara  

🔆 interior cu un aspect complet schimbat
🔆 certificare TUV Airbag
🔆 5 ani garantie pentru orice defect de uzura
🔆 materiale originale folosite la tapiteriile auto
🔆 posibilitatea personalizarii dupa bunul plac

Colectia Individual este una ce presupune multa eleganta, finete si personalitate. Combinatia de piele ecologica si Alcantara, iti ofera pe langa confortul maximizat si un aspect deosebit, diferit de cel clasic oferit de dotarea standard a masinii. Alcantara este un material avangardist, cu proprietati unice si calitati tehnice si senzoriale pe care nici un alt material nu le poate egala.

Daca iti doresti ceva diferit fata de interiorul clasic din material textil sau piele simpla, poti opta pentru un set de huse auto dedicate vw polo 2020 prin care poti adauga accente de personalitate. Sigur, daca doresti doar sa protejezi tapiteria originala dar sa ramai pe acelasi aspect, te putem ajuta fara probleme. Gama larga de materiale, permite pastrarea aspectului original.

Precizia cu care sunt realizate aceste huse auto personalizate , te fac sa crezi ca este vorba de o retapitare sau chiar de un scaun nou. Sistemele de prindere sunt similiare cu cele ale tapiteriei originale, astfel incat totul se va fixa foarte bine. Odata montate, nu se vor mai misca deloc.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile si a vedea mai multe modele de huse auto dedicate VW Polo 2020, te asteptam pe pagina noastra de Facebook ( Click Aici ) sau pe cea de Instagram ( Click Aici ).
📫 Targu Mures, Str. Gh. Doja, nr. 78/16
☎️ 0742 258 532