Huse auto dedicate Land Rover Discovery

Huse auto dedicate Land Rover Discovery 3 😎

Colectia Alcantara – combinatie de piele ecologica pe partea laterala a scaunelor si material Alcantara pentru partea de centru. Culori folosite: negru si crem

🔥 Material Alcantara original – acelasi cu cel folosit pentru tapiteriile auto de lux din fabrica

🔥 Ofera confort si durabilitate
🔥 Certificare TUV Airbag ( husele vin cusute in locul respectiv cu o ata speciala, care in momentul declansarii se rupe mult mai usor fata de restul husei )
🔥 5 ani garantie pentru orice defect de uzura (scamosare, decolorare, descoasere, uzura sistemelor de prindere, etc)
🔥 Respectarea fiecarei forme, dimensiuni si dotare, astfel incat aspectul final este unul de retapitare

🧰 Montajul acestor huse auto dedicate Land Rover Discovery a fost realizat la unul din showroom-urile noastre. Mai exact la locatia din Ploiesti.  Veti gasi aici toate materialele din gama noastra, astfel incat va va fi mult mai usor sa alegeti o combinatie potrivita cu interiorul masinii dvs. De la varianta textila si pana la Alcantara sau design de lux, aceste huse auto la comanda se vor adapta foarte usor fiecarei personalitati si nevoi. Tot la showroom-ul nostru, vei putea vedea cum arata o husa instalata pe scaun si ce sisteme de prindere se folosesc, astfel incat sa obtinem un aspect final de retapitare.

Montajul se poate face de catre oricine in baza unor instructiuni video personalizate pe modelul de masina pentru care s-au realizat husele. Trebuie doar sa aveti rabdare si timp pentru a fixa totul foarte bine. Sigur ca, recomandam totusi montajul realizat de echipa noastra de specialisti, astfel incat sa nu existe nicio imperfectiune.

Pentru alegerea materialelor folositi configuratorul online sau galeria de pe site.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile si a vedea mai multe modele de huse auto dedicate Land Rover Discovery, te asteptam pe pagina noastra de Facebook ( Click Aici ) sau pe cea de Instagram ( Click Aici ).