Huse auto dedicate Audi Q7

Huse auto dedicate Audi Q7

🔥🔥 Interior Audi Q7 🔥🔥

Colectia Cobra Design – Leather Look Black pe lateral si Leather Look Perfo Black pe partea centrala + cusaturi in forma de fagure.

Design deosebit folosit in industria auto pentru modele precum Audi RS , Ford Vignale, Kia, etc. 🔝🔝

Aceste huse auto se fac exclusiv pe comanda, dedicate in functie de modelul dvs de masina astfel incat aspectul lor final este ca al unei tapiterii originale.  🆒👍 . Interiorul acestui Audi Q7 a fost complet schimbat. Din pacate pielea tapiteriei originale s-a deteriorat in timp, ceea ce a facut sa crape. Acum clientul se poate bucura de un set de huse auto dedicate audi q7 nou, pentru care va beneficia de garantie 5 ani de zile pentru orice defect de uzura. Pe langa rezistenta ridicata in timp a materialelor, s-a optat si pentru un design de cusaturi in forma de fagure ce adauga un plus de personalitate interiorului.

Vei putea alege orice material sau culoare, cu ajutorul configuratorului disponibil online.

De asemenea daca doresti sa te inspiri din ceea ce alti clienti au ales deja pentru masina lor, sau pentru a fi la curent cu noile tipare aparute si modele noi de design, te invitam sa urmaresti pagina noastra de Facebook ( Click Aici ) sau cea de Instagram ( Click Aici ).

In imaginile de mai jos vei putea vedea un set de huse auto dedicate audi q7 , montate chiar de catre clientul nostru.