Huse auto dedicate Peugeot 3008

Huse auto dedicate Peugeot 3008 👍

🔥 aspect incredibil de retapitare
🔥 materiale de tapiterie originala
🔥 rezistenta ridicata in timp
🔥 posibilitatea de personalizare

In imaginile de mai jos, vei gasi un model de huse auto dedicate Peugeot 3008. Este vorba de o colectie clasica, integral din material textil, ce seamana foarte bine cu o tapiterie originala.

Materialul textil este acelasi cu cel folosit pentru tapiteria originala de la gama Skoda si modele noi de Audi, VW, Seat, Opel, etc. Fapt pentru care, garantam calitatea si aspectul lor Premium. Vei beneficia de 5 ani garantie pentru orice defect de uzura, astfel incat nu vei mai avea grija interiorului. Daca alegi o optiune de huse auto la comanda din material textil, le vei putea curata fara probleme in masina automata. Economisesti astfel banii, pentru ca nu vei mai fi nevoie sa faci periodic cosmetizare.

Montajul lor nu este unul foarte accesibil, dar nici foarte greu de realizat. Nu vei avea nevoie de o persoana specializata sa faca asta. In schimb iti recomandam sa ai rabdare si putin timp pentru montarea huselor auto. Noi iti punem la dispozitie un set de filmulete special concepute pentru modelul tau de masina, astfel incat sa fi in tema pentru fiecare parte individuala a scaunelor.

Daca iti doresti alte culori sau materiale, nu iti face griji : gama noastra este larga. Acceseaza configuratorul online si vei gasi toate optiunile disponibile .

De asemenea daca doresti sa te inspiri din ceea ce alti clienti au ales deja pentru masina lor, sau pentru a fi la curent cu noile tipare aparute si modele noi de design, te invitam sa urmaresti pagina noastra de Facebook ( Click Aici ) sau cea de Instagram ( Click Aici ). Personalizeaza acum un set de huse auto dedicate Peugeot 3008 pentru masina ta.