Huse auto dedicate Toyota Yaris 2020

Huse auto dedicate Toyota Yaris 2020

Interior Toyota Yaris Hybrid 2020 by Huse Auto Albert 🔥🔥

Colectia Classic – integral din material textil . Materiale inchise la culoare, apropiate de modelul tapiteriei originale, cu o mica pata de culoare prin custura de design de culoare rosie.

✅ material rezistent
✅ garantie 5 ani 
✅ certificare TUV Airbag
✅ aspect de tapiterie originala

Toyota Yaris Hybrid, o masina cocheta, gandita in special pentru viata cotidiana, pentru traficul epuizant din orase. De obicei, cei care isi indreapta atentia catre o astfel de masina, cauta sa fie comoda, practica dar si cu personalitate. Astfel, Toyota Yaris imbina utilul cu placutul. O vei parca usor, te vei simti confortabil in ea si vei atrage privire in trafic. Design-ul bine conturat prin farurile alungite, grila mare, sigla frontala sau liniile pronuntate, fac ca noul Yaris sa te surprinda placut.

Pentru prima data, Yaris Hybrid utilizeaza noua platforma GA-B si noul sistem Hybrid de propulsie TNGA cu motor cu trei cilindri de baza.

Interiorul, se bazeaza pe elemente simple dar placute la atingere. Pentru prima data, Toyota Yaris foloseste pentru instrumentarul de bord un plastic mai fin, “soft-touch” , ce iti creeaza senzatia placuta la atingere. Gandita pentru a tine soferul in siguranta , ” cu ochii la drum ” , Toyota Yaris Hybrid a conceput un ecran central pentru sistemul multimedia denumit Toyota Touch , un panou de bord dotat cu afisaj multi-informativ TFT si un head-up dislpay de 10 inch. Prin proiectarea pe parbriz in campul vizual al soferului, fara distragerea atentiei, a unor informatii esentiale precum limite de viteza, avertizari sau instructiuni de navigatie, siguranta este asigurata.

Pe langa dotarile pe care le ai la dispozitie atunci cand alegi sa achizitionezi un Toyota Yaris, noi iti propunem un interior dotat cu huse auto dedicate Toyota Yaris 2020 by Albert. Este vorba de huse auto la comanda realizate in cel mai mic detaliu cu materiale de inalta calitate din industria auto, iti vor proteja interiorul in mod profesional si in acelasi timp il vor personaliza dupa propriul plac.

Alege si tu combinatia de materiale si culori potrivita masinii tale pentru un set de huse auto dedicate Toyota Yaris 2020, cu ajutorul configuratorului online.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile si a vedea mai multe modele de huse auto dedicate Toyota Yaris 2020, te asteptam pe pagina noastra de Facebook ( Click Aici ) sau pe cea de Instagram ( Click Aici ).