Huse auto dedicate Hyundai Kona 2020

Huse auto dedicate Hyundai Kona 2020

Colectia Alcantara – materiale finute si placute la atingere, folosite in industria auto.

💯 garantie 5 ani pentru orice defect de uzura
💯 certificare TUV Airbag
💯 aspect de tapiterie originala

Un model expresiv, ce imbina design-ul cu functionalitatea, noul Hyundai Kona este primul SUV full electric din gama sa. Detaliile de design exprima un aspect puternic, impunator, dar in acelasi timp si elegant. Blocurile optice, grila frontala inchisa, elementele gri, toate contribuie la imaginea deosebita a acestui model.

Noua Kona poate fi configurata in sapte variante de culori pentru exterior si doua optiuni pentru partea interioara.

In ceea ce priveste incarcarea, iti va fi foarte usor. Cu noul Hyundai Kona Electric, poti incarca de la orice statie publica de incarcare dar si de la domiciliu.

Pentru confortul si siguranta ta, Hyundai Kona este dotat cu un Head Up Display ce proiecteaza informatii esentiale in campul vizual al soferului, astfel incat atentia sa nu ii fie distrasa, ofera dimensiuni generoase atat pentru calatorie cat si pentru depozitarea bagajelor, plafon panoramic, consola centrala dotata cu spatiu de depozitare si comenzi rapide, operare silentioasa, etc.

Nivelele de echipare din fabrica permit configurarea a trei variante de tapiterii. Este vorba de o optiune full textil, una cu piele si textil, iar alta integral din piele, in culori negru/gri. Daca iti doresti o alta culoare, un alt design sau chiar alte materiale, iti propunem un set de huse auto dedicate hyundai kona realizate exact pe modelul original al scaunelor, astfel incat sa nu ai nicio clipa senzatia ca scaunele masinii au huse aplicate peste. Precizia milimetrica, respectarea fiecarei dimensiuni, forme sau dotari, face ca aceste huse auto la comanda sa aiba un aspect de retapitare.

In imaginile de mai jos, vei observa un set de huse auto dedicate hyundai kona realizate dintr-o combinatie de piele ecologica fina si Alcantara, in culori similare cu ale tapiteriei originale. Montajul pentru acest model a fost realizat la showroom-ul din Ploiesti. Ne poti vizita oricand pentru alegerea materialelor sau poti configura online.

Ne gasesti si pe pagina de Facebook ( Click Aici ) sau pe cea de Instagram ( Click Aici ) .