Huse auto dedicate Mercedes GLA

Huse auto dedicate Mercedes GLA model 2014

Colectia Alcantara – combinatie de Leather Look Black , Alcantara Red si Alcantara Perfo Black.

De ce sa alegi un set de huse auto dedicate Mercedes GLA din colectia Alcantara?

  • Vei avea parte de materiale finute, placute la atingere
  • Rezistenta este una ridicata in timp
  • Vei avea un interior al masinii elegant
  • Interior adaptat personalitatii si nevoilor tale

Clienta noastra de astazi, a ales un set de huse auto dedicate Mercedes GLA , cu un design mai diferit fata de cel al tapiteriei originale. A dorit sa aiba o pata de culoare in masina, astfel incat sa fie mai prietenoasa si mai deosebita. De la tapiteria din material textil, a trecut la Alcantara combinata cu Leather Look. O varianta comoda, eleganta si usor de intretinut.

Montajul pentru acest set de huse auto dedicate Mercedes GLA , a fost realizat la partenerul nostru din Targoviste. Rezultatul este unul deosebit : pare a fi chiar tapiteria originala a masinii. Tot in Targoviste veti gasi si un mic showroom amenajat cu mostre de materiale si huse instalate pe scaune, astfel incat sa va puteti face o parere de modul de executie al scaunelor si de calitatea materialelor. Veti putea alege la fata locului combinatia dorita si veti putea face comanda tot acolo.

Totusi, daca nu sunteti din Targoviste, va recomandam sa accesati configuratorul online sau galeria foto, pentru a va putea personaliza un set de huse auto la comanda exact asa cum va doriti.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile , urmareste-ne pe pagina de Facebook ( Click Aici ) sau instagram ( Click Aici ). Vei gasi atat huse auto dedicate Mercedes GLA , cat si alte modele noi.