Huse auto dedicate VW Passat B8

Huse auto dedicate VW Passat B8

Colectia Individual Leather Look – o colectie deosebita prin imbinarea materialelor si a culorilor. Aceasta colectie iti permite un design al scaunului cu care sa iesi din tiparul clasic. Poti adauga accente de culoare sau de materiale care sa iti puna in evidenta personalitatea.

Daca optezi pentru un set de huse auto dedicate VW Passat B8 nu va trebui sa iti faci griji in privinta Airbag-ului. Aceste huse detin certificarea TUV SUD pentru declansarea Airbag-ului, astfel incat nu ii va fi in niciun fel afectata functionalitatea. Iti recomandam sa acorzi o mare importanta acestui aspect, deoarece este vorba de siguranta ta. O husa din material elastic sau foarte rigid, va incetini declansarea airbag-ului.

Materialele pe care noi le folosim, sunt aceleasi cu cele folosite in tapiteria originala pentru modele din gama Skoda, VW, Audi, Seat, Opel, etc. Este vorba de materiale din Germania si Italia, placute la atingere si foarte rezistente in timp. In privinta aceasta, dar si a executiei huselor, oferim 5 ani garantie pentru orice defect de uzura. Daca materialul huselor se va decolora in timp sau sistemul de prindere va ceda, nu va trebui sa le schimbi. Vei beneficia de garantie.

Daca vrei sa pastrezi aspectul original sau in extrema cealalta sa ii schimbi complet infatisarea masinii, cu husele auto Albert vei avea posibilitatea sa faci asta. Iti poti personaliza un set de huse auto dedicate VW Passat B8 exact asa cum iti doresti. Gama larga de materiale, de la textil si pana la Alcantara sau design de cusaturi folosite la masini de lux precum BMW, Lamborghini, G Class, etc. iti va permite sa concepi un set de huse exact asa cum iti doresti.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile si a vedea mai multe modele de huse auto dedicate VW Passat B8, te asteptam pe pagina noastra de Facebook ( Click Aici ) sau pe cea de Instagram ( Click Aici ).