Huse auto dedicate Mazda 3 2020

Huse auto dedicate Mazda 3 2020

Colectia Leather Look – integral din piele ecologica.

Ideala pentru posesorii de masini utilizate intens.
Grad ridicat de rezistenta, care depaseste cu mult durata de viata a pielii naturale.
Este alegerea morala pentru iubitorii de animale.
Material folosit de peste 90% din producatorii auto.

Montajul realizat de catre clientul nostru. 🧰🛠🔩 Nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta. Iti vom oferi instructiuni video de montaj, astfel incat sa poti face asta chiar tu. Iar daca nu stai bine cu rabdarea sau cu timpul, poti veni la unul din centrele noastre pentru montaj.

De ce sa alegi un set de huse auto dedicate mazda 3 ❓

✅ intretinere rapida si usoara

✅ aspect similar cu cel al tapiteriei originale

✅ garantie 5 ani de zile

✅ certificare TUV Airbag ⚠️⚠️⚠️

Din pacate optiunile pentru tapiteria originala din fabrica sunt limitate. Sunt puse la dispozitie cateva culori de baza pentru piele si o optiune pentru textil. Daca nu ti se potriveste, sau pur si simplu iti doresti sa protejezi tapiteria originala dar sa nu te indepartezi deloc de aspectul original al acesteia, ai posibilitatea de a-ti echipa masina cu un set de huse auto la comanda, realizate exact pe forma, dimensiunea si design-ul original al scaunelor. Odata montate, vei uita ca ai huse in masina. Conceptul este unul inedit. Le numim huse numai pentru faptul ca sunt montate peste tapiteria originala, dar in rest ele nu sunt deloc diferite de aceasta.

TE ASTEPTAM LA SHOWROOM-UL NOSTRU PENTRU A VEDEA GAMA DE MATERIALE DISPONIBILE SI MODELE DE HUSE AUTO PERSONALIZATE INSTALATE PE SCAUNE.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile , urmareste-ne pe pagina de Facebook ( Click Aici ) sau instagram ( Click Aici ). Vei gasi atat huse auto dedicate Mazda 3 , cat si alte modele noi.