Huse auto dedicate VW Jetta

Huse auto dedicate VW Jetta

Colectia Classic – integral din material textil


🤩 materiale rezistente
🤩 5 ani garantie pentru orice defect de uzura
🤩 aspect de tapiterie originala
🤩 personalizare dupa placul tau
Cu ajutorul configuratorului online, iti poti selecta materialele potrivite pentru interiorul masinii tale

Colectia Classic cuprinde materiale textile intr-o gama larga de culori. Daca iti doresti sa pastrezi aspectul original al scaunelor sau chiar sa il schimbi total, o poti face personalizandu-ti husele exact asa cum iti doresti.

Aceste huse sunt realizate exclusiv pe comanda, in functie de modelul de masina. Se tine seama de fiecare dimensiune, forma si dotare a tapiteriei originale, astfel incat dupa montarea huselor sa ai impresia ca ai in masina chiar tapiteria originala. Sistemul de prindere este gandit pe acelasi principiu cu al tapiteriei originale. Husele vin fixate foarte strans pe sub scaune, astfel incat sa nu se vada ca exista huse montate.

Vei primi husele prin curier si le vei putea monta chiar la tine acasa deoarece iti oferim instructiuni video chiar pentru huse auto dedicate vw jetta in care arata pas cu pas tot ce trebuie sa faci. Trebuie doar sa te inarmezi cu putina rabdare si sa iti faci putin timp pentru asta.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile si a vedea mai multe modele de huse auto dedicate VW Jetta, te asteptam pe pagina noastra de Facebook ( Click Aici ) sau pe cea de Instagram ( Click Aici ).