Huse auto dedicate Hyundai i30

Huse auto dedicate Hyundai i30 Fastback 2020

Cu un design actualizat si tehnologii moderne, Hyundai i30 reuseste sa se integreze foarte bine in peisajul modern. Recent intrat pe piata din Romania cu varianta facelift, i30 surprinde prin schimbarea majora de design.

Farurile noi, tehnologia LED, jantele schimbate, design-ul sportiv si gama variata de culori pentru caroserie, fac din Hyundai i30 o masina adaptata la noile generatii.

Caracterul sau sportiv este dat de dimensiunile crescute ale grilei frontale, de design-ul barei de protectie si de prizele de aer laterale.

Pentru partea de interior, Hyundai i30 pune la dispozitie variantele de tapiterie de baza : textil sau combinatie de piele cu textil in culori precum negru, gri sau maro.

Daca iti doresti un altfel de aspect al interiorului, mai indraznet sau mai rafinat, noi iti propunem un set de huse auto dedicate Hyundai i30 cu ajutorul carora vei schimba complet infatisarea interiorului.

Iti poti alege si variante de baza ca textil sau piele ecologica combinata cu textil pentru protejarea interiorului si pastrarea aspectului original, dar poti opta si pentru variante full piele ecologica, sau piele eco si Alcantara pentru un plus de eleganta. La acestea se poate adauga un design exclusivist prin finetea unor cusaturi delicate.

Esti tentat sa crezi ca un set de huse auto nu isi are locul intr-un astfel de interior al unei masini moderne. Husele auto Albert sunt de departe cu totul altceva. Le numim huse numai pentru faptul ca se monteaza peste tapiteria originala. Ele sunt realizate insa, dupa aceleasi principii ca ale tapiteriei originale. Respecta fiecare dimensiune, forma, design si dotare, astfel incat vei avea in final un set de huse auto dedicate hyundai i30 ce se vor incadra perfect in peisajul modern, elegant si deosebit al interiorului masinii.

In imaginile de mai jos iti prezentam cateva modele de huse auto dedicate Hyundai i30 alese de catre clientii nostri.

Ne gasesti si pe pagina de Facebook ( Click Aici ) sau pe cea de Instagram ( Click Aici ) .