Huse auto dedicate Audi Q2

Huse auto dedicate Audi Q2

Colectia Classic – integral din material textil 👌

🚘 huse auto cu aspect de retapitare
🚘 material de tapiterie originala
🚘 rezistenta ridicata in timp
🚘 posibilitati multiple de personalizare

Daca doresti sa protejezi tapiteria originala intr-un mode profesional, dar nu ai vrea sa schimbi prea mult aspectul interior, o alegere ideala sunt husele auto realizate pe comanda exact pe modelul original al scaunelor.

Pentru un set de huse auto dedicate audi q2, va trebui sa ne trimiti cateva imagini din interiorul masinii tale. Este foarte important sa verificam ce model de scaune ai si ce dotari ai ales pentru acestea. Astfel, vom putea tine cont de fiecare detaliu pentru ca husele tale sa arate exact ca si tapiteria originala. Asta inseamna ca nu vei avea niste huse universale care sa stea largi sau sa se miste pe scaunele interiorului masinii. Vei avea parte de un set de  huse auto dedicate audi q2 ca din fabrica. 

Vei beneficia de:

☑️ garantie 5 ani de zile

☑️ certificare TUV airbag

☑️ aspect de retapitare

☑️ personalizare dupa propriul plac 

☑️ intretinere usoara ( curatare in masina automata )

Pentru mai multe detalii, modele sau materiale, acceseaza pagina noastra si trimite o cerere de oferta sau urmareste pagina noastra de Facebook ( Click Aici ) pentru a fi la curent cu toate noutatile. 

DACA AI SI ALTE INTREBARI DESPRE CUM POTI FACE UN SET DE HUSE AUTO DEDICATE AUDI Q2 SAU ORICE ALTE NELAMURIRI, NU EZITA SA NE CONTACTEZI.