Huse auto dedicate Hyundai Tucson 2020

Huse auto dedicate Hyundai Tucson 2020

Hyundai Tucson este una din cele mai intalnite masini pe strazile din Romania, dar foarte popular si in restul lumii. Anul acesta Tucson a primit o infatisare noua, deosebita. Producatorul coreean a gandit un design aparte ce va reusi sa se distinga foarte usor de modelul anterior.

Unul dintre aspectele cu care reuseste sa intoarca orice privire, este integrarea farurilor in grila radiatorului. Acestea par acum a fi parte din grila. Un design complet diferit fata de ceea ce ne-a oferit Hyundai pana acum.

Daca vorbim de partea exterioara, categoric trebuie sa vorbim si de liniile conturate, foarte pronuntate, care ofera un caracter foarte puternic masinii.

Interiorul este si el unul foarte reusit. Cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie, plansa de bord are un aspect “wow”. Regasim si la interior linii pronuntate, care scot in evidenta design-ul modern. Este vorba de linii usor curbate, cu tente de aluminiu.

Pentru noul Tucson noi iti propunem un set de huse auto dedicate Hyundai Tucson 2020 , cu ajutorul carora vei obtine un interior deosebit, personalizat in functie de cum iti doresti tu. Iti punem la dispozitie materiale de calitate, folosite chiar de catre producatorii de tapiterii auto pentru scaunele originale. Este vorba de materiale textile clasice, piele ecologica foarte fina si durabila, dar si de Alcantara originala care ofera masinii o eleganta aparte. Nu iti face griji in privinta aspectului. Aceste huse auto la comanda se vor aseza perfect pe scaunul original, respectand in plus fiecare forma si dotare, astfel incat nu vei avea deloc senzatia ca exista huse in masina.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile si pentru a te inspira pentru un set de huse auto dedicate Hyundai Tucson 2020 , urmareste paginile noastre de Facebook ( Click Aici ) sau instagram ( Click Aici ) .