Huse auto dedicate VW ID.3 2021

Huse auto dedicate VW ID.3 2021

Faceti cunostinta cu noul VW ID.3, un concept nou de model electric pentru Volkswagen. Design-ul noului ID.3 este unul futurist dar totusi mai “cuminte”, astfel incat sa se incadreze foarte bine in orice peisaj.

Huse auto Albert realizeaza pe comanda huse auto dedicate VW ID.3 2021. Se pot personaliza in functie de ce combinatie de materiale iti doresti sau se potriveste cu masina ta.

Iti doresti sa protejezi interiorul masinii tale inca de la achizitia ei dar nu ai incredere in husele auto de pe piata? Huse auto Albert te ajuta sa obti un interior profesional, cu ajutorul materialelor de foarte buna calitate si a executiei milimetrice.

Pe langa faptul ca pot fi scoase oricand pentru curatare, aceste huse ofera interiorului masinii tale un aspect de tapiterie originala.

Aceste huse auto dedicate VW ID.3 2021 vin montate peste tapiteria originala, insa nu se va vedea aspectul de husa in masina. Principiul de fabricare si de montare este acelasi cu al tapiteriei originale si asta face ca ele sa se aseze perfect pe scaune.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile si a vedea mai multe modele de huse auto dedicate VW ID.3 2021, te asteptam pe pagina noastra de Facebook ( Click Aici ) sau pe cea de Instagram ( Click Aici ).