Huse auto dedicate Range Rover Vogue

Huse auto dedicate Range Rover Vogue

Un nou montaj realizat de catre partenerul nostru din Ploiesti . Good job GRX Garage

Colectia Leather Look – integral din piele ecologica

materiale rezistente

aspect de retapitare

posibilitati multiple de personalizare

Intra si tu pe configuratorul online pentru a alege un set de huse auto dedicate range rover vogue dintr-o combinatie de materiale care ti se potriveste.

Montajul lor nu este unul foarte accesibil, dar nici foarte greu de realizat. Nu vei avea nevoie de o persoana specializata sa faca asta. In schimb iti recomandam sa ai rabdare si putin timp pentru montarea huselor auto. Noi iti punem la dispozitie un set de filmulete special concepute pentru modelul tau de masina, astfel incat sa fi in tema pentru fiecare parte individuala a scaunelor. Cu toate acestea, daca nu stai bine cu rabdarea si cu timpul, iti recomandam sa vi la unul din centrele noastre pentru a te ajuta cu montajul.

De asemenea daca doresti sa te inspiri din ceea ce alti clienti au ales deja pentru masina lor, sau pentru a fi la curent cu noile tipare aparute si modele noi de design, te invitam sa urmaresti pagina noastra de Facebook ( Click Aici ) sau cea de Instagram ( Click Aici ). Personalizeaza acum un set de huse auto dedicate Range Rover Vogue pentru masina ta.