Huse auto dedicate VW Tiguan

Huse auto dedicate VW Tiguan 2015

Interior VW Tiguan dotat cu huse auto Albert

Colectia Classic – combinatie Leather Look si textil. Combinatie de piele ecologica si un material textil de foarte buna calitate. Aceste materiale sunt folosite chiar pentru tapiteria originala a gamei Skoda si unele modele de VW, Audi, Seat, Opel. Si pentru ca vorbim de calitate, noi iti oferim 5 ani garantie pentru orice defect de uzura.

Montajul realizat la showroom-ul nostru din Ploiesti. 🧰🛠🔩 Daca nu reusesti sa ajungi la una din locatiile noastre, nu trebuie sa iti faci griji. Iti vom oferi instructiuni video de montaj, astfel incat sa poti face asta chiar tu.

Aceste huse se realizeaza exclusiv pe comanda deoarece se tine cont de tapiteria originala. Sunt huse dedicate in functie de modelul de scaun.Iti poti alege si tu materialele dorite, cu ajutorul configuratorului online .

Precizia cu care sunt realizate aceste huse auto dedicate VW Tiguan , te face sa crezi ca este vorba de o retapitare sau chiar de un scaun nou. Sistemele de prindere sunt similiare cu cele ale tapiteriei originale, astfel incat totul se va fixa foarte bine. Odata montate, nu se vor mai misca deloc. 

Pentru a fi la curent cu toate noutatile si a vedea mai multe modele de huse auto dedicate VW Tiguan, te asteptam pe pagina noastra de Facebook ( Click Aici ) sau pe cea de Instagram ( Click Aici ).