Huse auto dedicate pentru Dacia Spring 2021

Dacia reinventeaza succesul Logan, pentru nevoia unei masini de oras, ceva mai mica, electrica de oras.

“Lastun electric” asa e numita noua Dacia…. E o masina mica, dar nu chiar asa mica, utila pentru oras portbagajul are o capacitate de 300 litri. Masina e gandita pentru rait hailing si e putin mai ieftina, are un pret bun.

E prima Dacia care nu scoate fum si e silentioasa de nu se aude nimic cand e pornita. Bateria e de 33 KW ora si 28 KW capacitate neta, ceea ce e enorm pentru o masina de 1 tona. Dacia Spring 2021 e pentru orasenii care tin a doua masina, bateria te tine pentru 250km, fiind astfel foarte utila pentru oras.

Poluaria si praful din oras il putem combate folosind masini electrice, viitorul e pe aceste masini. Dacia e o masina economica, fiabila, nu prea are ce sa se strice la ea. Pentru a proteja interiorul masinii mereu curat si relaxant, unde poti asculta muzica dupa bunul plac, va recomandam sa le protejati cu huse dedicate pe acest tip de masina de la Huse auto Albert, viziteaza site-ul aici: https://husa-auto.ro.

Avem o gama larga de culori din care sa alegeti si va puteti crea propria husa unica pentru masina dvs. Husele au aspect de retapitare,e cu prinderi pe sub scaune, deci nu schimba interiorul original ci il protejeaza! Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon de pe site si puteti afla mai multe detalii!