Huse auto pentru Ford S-Max

Noul model Ford S-Max este o masina inteligenta, moderna si totodata eficienta. Designul sportiv al modelului este evidentiat prin partea frontala cu faruri alungite, spoiler regandit sau parbrizul foarte inclinat. Chiar daca este o masina sportiva, ramane totusi un model perfect pentru familie.
Modelul se bazeaza pe variantele de motorizari diesel de 2.0 litri de 120, 150 sau 180 CP sau motoarele pe benzina de 1.5 litri Ecoboost de 160 CP sau de 2.0 litri Ecoboost de 240 CP.
noul S-Max dispune de o multitudine de optiuni si dotari de ultima generatie ce fac ca sofatul sa fie o adevarata placere. Pentru siguranta si confortul pasagerilor si a soferului, Ford este echipat cu sistem AWD cu tractiune integrata, directie servoasistata electric, o camera frontala, asistenta la intrarea si iesirea din parcare, plafon panoramic, control automat al temperaturii sau hayon cu deschidere hands free.
Interiorul lui Ford S-Max a evoluat in privinta calitatii materialelor folosite si a confortului pasagerilor. Pozitia la volan este foarte buna si spatiul din spate este marit. Portbagaul este si el spatios, avand o capacitate de pana la 965 litri.
Confortul este un element foarte important atunci cand vine vorba de o masina, asadar Albert Premium propune o solutie in acest sens. Husele Albert Premium confectionate la comanda in functie de fiecare model de masina si dupa personalitatea fiecarui client, ofera un confort sporit si un design special. Pentru noul S-Max va propunem o varianta simpla, dar rafinata, si anume colectia Alcantara cu materiale durabile.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *