Fiat 500 model 2016

Fiat este cel mai nou model din gama, unul cochet, de oras, o copie aproape identica cu cea a originalului din 1950. Modelul este unul foarte vandut in intreaga Europa.
Fiat 500 si-a imbunatatit optiunile si dotarile prin noul model facelift, avand culori noi in paleta existenta, noi texturi pentru palfon, sistem U Connect, lumini de zi cu LED, bordul redesenat sau consola centrala cu mult schimbata.
Noul Fiat 500 este un model mic, insa ofera spatiu interior destul de generos pentru adulti. Modelul este disponibil in versiunile berlina si cabrio cu cele doua nivele de echipare Pop sau lounge.
Ca si motorizari, 500 pune la dispozitie doua variante pe benzina de 0.9 TwinAir cu 85 CP si de 1.2 litri de 69 CP si un motor diesel de 1.3 MultiJet de 95 CP, aceasta fiind varianta de varf.
In ciuda dimensiunilor exterioare, portbagajul masinii este destul de incapator, ba chiar este cel mai mare din clasa sa, avand o capacitate maxima de 185 litri.
Designul interior si exterior este unul spectaculos, asadar trebuie intretinut si pastrat cat mai bine. De aceea Albert Premium, pune la dispozitie huse auto realizate la comanda care pot sa protejeze interiorul , dar si sa ii schimbe si mai mult designul minunat al interiorului noului Fiat 500.
Va invitam sa urmariti un set de imagini inainte si dupa montajul huselor Premium pe Fiat 500, huse din colectia Exclusiva cu un design ales de client cum nu se putea mai bine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *