Noul VW Caddy model 2015

Noul model VW Caddy nu pare a fi adus multe modificari fata de generatia anterioara atunci cand il privesti de la exterior, insa el vine cu o gama larga de solutii inovatoare si tehnologii din cele mai moderne.
Modificarile aduse la exterior tin de blocurile optice care au fost redesenate, grila marita, mai impunatoare, liniile capotei foarte simple si usa portbagajului schimbata.
Noul Caddy este un model perfect atat pentru angajati cat si pentru familii in functie de numarul de locuri. Masina poate sa aiba chiar 7 locuri si un portbagaj foarte incapator, fiind disponibila in mai multe variante de motorizare. Printe ele sunt si cele patru motoare diesel cu puteri cuprinse intre 75 si 150 CP si motoarele pe benzina de 1.2 litri cu 75 CP, de 1.0 litri cu 102 CP si 1.4 litri de 125 CP.
In materie de siguranta si confort, VW Caddy tine cu brio pasul tendintelor anului 2015, fiind dotat cu sistemul Cruise Control Adaptive, sistem de franare automata, sistemul Multi Collision Brake, control automat al luminilor sau sistemul de atentionare in cazul in care soferul este obosit.
Interiorul noului Caddy este simplu, dar cu elemente si dotari moderne. Plansa de bord este complet noua, se remarca prezenta accesoriilor metalice si a materialelor de o mai buna calitate.
In cazul in care va doriti sa protejati tapiteria originala a noului model, dar si sa ii oferiti un aspect mai deosebit interiorului, Albert Premium va propune alegerea huselor auto la comanda realizate exact dupa tiparul scaunelor. In imaginile de mai jos puteti observa un set de huse in culori luminoase din colectia clasica cu Leather Look si material GT.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *