Noul Mazda 3 2015

Mazda 3 este o masina frumoasa, ce ofera un impact vizual puternic datorita designului frontal sportiv si masculin. Totodata liniile curbe si elegante ofera senzatia de feminitate. Asadar modelul reuseste sa impace ambele tabere.
Modelul se prezinta in 5 niveluri de echipare, si anume: Emotion, Challenge, Attraction, Revolution si Revolution TOP, fiind dotat cu diferite sisteme si optiuni care ofera o siguranta si un confort ridicat. Printre acestea se numara sistemul de monitorizare spate a vehiculului, sistemul I-STOP, conectivitate Bluetooth cu comanda vocala, pilot automat, buton de pornire pentru motor, control al stabilitatii, asisten de franare inteligent sau tableta MZD Connect.
Noua Mazda 3 este disponibila in trei variante de motoare pe benzina:de 1.5 litri de 100 CP si cel de 2.0 litri de 120 CP sau 165 CP. Pentru iubitorii de diesel, modelul ofera o varianta de 2.2 litri turbo de 150 CP.
In ce priveste interiorul, Mazda 3 ofera un spatiu generos si ergonomic, iar scaunele sunt realizate din materiale placute la atingere.
Pentru o protectie sporita a interiorului masinii, recomandarea noastra este alegerea unui set de huse auto realizate la comanda in functie de modelul scaunului, respectandu-se fiecare detaliu original.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *