Noul Mercedes GLE Coupe

BMW a fost primul producator auto care a inceput sa produca SUV-uri coupe, modelul X6.
Vazand vanzarile record  a celor de la BMW si cererea pentru SUV-uri coupe in continua crestere, cei de la Mercedes au decis sa faca propriul SUV coupe, modelul GLE Coupe.
Versiunea coupe este bazata pe modelul standard de GLE, care in esenta e la fel cu vechiul clasa M, numai ca are are exteriorul diferit. In ciuda acoperisului lasat, este destul spatiu pentru oameni care au o inaltime peste 1,80 m  in spate. Cu o bancheta din spate rabatabila, versiunea coupe are si destul spatiu pentru bagaje mari. In masina sunt mai multe spatii de depozitare pentru pahare, sticle de apa.
Tot interiorul este bine  lucrat, Mercedes a folosit plastic mai fin la atingere care da o nota  de calitate masinii, in consola centrala gasim un ecran-tableta care vine standard pentru orice Mercedes si e conectabila la internet.
Daca doriti sa protejati tapiteria unui GLE Coupe, in cel mai professional mod, optati pentru husele Albert Premium cu aspect de retapitare si 5 ani garantie pentru orice defect de uzura: http://husa-auto.ro/

Leave a Comment

Your email address will not be published.